Online inschrijven ReuzenRommelmarkt 2018

foto rommelmarktNa de geslaagde edities van voorgaande jaren, nemen de Reuzen van Tervuren ook dit jaar de organisatie van de jaarlijkse Reuzenrommelmarkt op 2 september op zich. Op zondag van 8 tot 16 uur toveren we het centrum van Tervuren terug om in een hoogdag van snuisterijen en allegaartjes. We starten met de plaatsing vanaf 6 uur, het allerlaatste vertrek is om 17 uur. Het parcours van de rommelmarkt loopt in de Hoornzeelstraat, de Paardemarktstraat (het stukje voor het zwembad), Kerkstraat en Brusselsesteenweg.

Dit jaar is onze gemeente focusgemeente voor de Gordel , er zullen dus veel kijklustigen en hopelijk ook kooplustigen aanwezig zijn.

Ook de bewoners op het parcours die een standplaats willen voor hun gevel (voor zover dit mogelijk is ) vragen we om in te schrijven voor de rommelmarkt. In de mate van het mogelijke krijgen zij een plaats toegewezen voor hun gevel. We vragen dan wel om in te schrijven vr maandag 13 augustus, zodanig dat we hier voldoende rekening mee kunnen houden.

Vul het onderstaande formulier volledig in, indien u wenst in te schrijven voor de rommelmarkt van zondag 2 september 2018. Opgelet: De prijs bedraagt 5 euro per 3 lopende meter! Inschrijven kan alleen onderstaand formulier. Er worden maximum 15 aaneengesloten meters per standplaats toegelaten. Dit zijn plaatsen waar geen wagen of aanhangwagen mogelijk is: de maximum diepte is de diepte van het voetpad.
Je inschrijving is pas geldig na betaling op rekeningnummer BE43 7444 2619 9401 (KRED BE BB) op naam van de Reuzenvereniging Tervuren. Gelieve een betalingsbewijs mee te brengen op de dag van de rommelmarkt.

De standplaatsen worden toegekend in de volgorde waarin de betalingen ontvangen worden. Ons contacteren om een bepaalde standplaats te krijgen heeft geen enkele zin. Wie deelneemt aan de rommelmarkt verklaart zich akkoord met het algemene reglement: reglement.pdf

Tot slot geven we nog even mee dat onze vereniging werd attent gemaakt op het feit dat er soms problemen zijn voor mensen met een @telenet.be of @pandora.be emailadres bij het onvangen van onze emails.
Indien u ook moeilijkheden ondervindt, kan u online de status van uw inschrijving en de toekenning van uw standplaats volgen. Hiervoor heeft u enkel uw inschrijvingsnummer nodig dat wordt weergegeven zodra u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld. Volg uw inschrijving op deze pagina: statuspagina

Uiterste datum van online inschrijven: vrijdag 31 augustus 2018.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS