Van Reuzenfeesten naar Hee Tervuren Reuzegezellig

Beste bezoeker,
Hee Tervuren, dat traditioneel het eerste weekend van juli plaatsvindt, en de Reuzenfeesten tijdens het eerste weekend van september smelten dit jaar samen. Het nieuw concept Hee Tervuren Reuzegezellig combineert de sterke troeven van Hee Tervuren met de gezelligheid van de Reuzenfeesten.
Alle besprekingen zijn rond en het volledige programma is nu bekend. Ook onze traditionele rommelmarkt zal nog steeds doorgaan op zondagochtend. Aangezien het marktplein volledig ingenomen is door de optredens, zal de rommelmarkt doorgaan in de Brusselseteenweg, Kerkstraat, Kasteelstraat, Hoornzeelstraat en Paardemarktstraat. Schrijf je nu snel in via het formulier hier onder!

Online inschrijven ReuzenRommelmarkt 2017

foto rommelmarktZondagmorgen 3 september 2017 wordt het centrum van Tervuren weer een grote rommelmarkt. Niet op het marktplein deze keer, maar wel in de Brusselseteenweg, Kerkstraat, Kasteelstraat, Hoornzeelstraat en Paardenmarktstraat (tot en met zwembad) kan je van 7 uur tot 16 uur zowat alles vinden! Voor bijna 300 rommelmarktkramers is dit evenement een hoogdag, voor de bezoeker een bonte bedoening met een uitgesproken multicultureel karakter!

Ook de bewoners op het parcours die een standplaats willen voor hun gevel (voor zover dit mogelijk is ) vragen we om in te schrijven voor de rommelmarkt. Opgelet bewoners: gebruik hiervoor aub het tweede formulier onderaan deze pagina! Bij verschillende bewoners per huis of appartement wordt rekening gehouden met de eerste betaler van zijn standplaats. Medebewoners zullen in de directe omgeving een plaats toegewezen krijgen. We vragen specifiek aan de bewoners om in te schrijven vr zondag 20 augustus. Inschijven na die datum kan nog, maar een standplaats voor de eigen gevel kan dan niet meer worden gegarandeerd.

Vul het onderstaande formulier volledig in, indien u wenst in te schrijven voor de rommelmarkt van zondag 3 september 2017. De prijs bedraagt 4 euro per 3 lopende meter. Inschrijven kan alleen onderstaand formulier of in de caf's De Keizerskroon,en 't Sot genoegen. Inschrijven per telefoon is niet mogelijk.
Je inschrijving is pas geldig na betaling op rekeningnummer BE43 7444 2619 9401 (KRED BE BB) op naam van de Reuzenvereniging Tervuren. Gelieve een betalingsbewijs mee te brengen op de dag van de rommelmarkt.

De standplaatsen worden toegekend in de volgorde waarin de betalingen ontvangen worden. Ons contacteren om een bepaalde standplaats te krijgen heeft geen enkele zin. Wie deelneemt aan de rommelmarkt verklaart zich akkoord met het algemene reglement: reglement.pdf

Nieuw dit jaar is dat de standhouders een parking hebben buiten het dorp, namelijk Carrefour parking (Leuvensesteenweg) en parking Terminus tram 44. Wij zetten tijdens de opbouw en de afbraak verschillende pendelbussen naar deze parkings in. Het gebruik van deze parking is niet verplicht, maar wel aangewezen aangezien het in het centrum van Tervuren zeer druk zal zijn het gehele weekend.

Tot slot geven we nog even mee dat onze vereniging werd attent gemaakt op het feit dat er soms problemen zijn voor mensen met een @telenet.be of @pandora.be emailadres bij het onvangen van onze emails.
Indien u ook moeilijkheden ondervindt, kan u online de status van uw inschrijving en de toekenning van uw standplaats volgen. Hiervoor heeft u enkel uw inschrijvingsnummer nodig dat wordt weergegeven zodra u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld. Volg uw inschrijving op deze pagina: statuspagina

Uiterste datum van online inschrijven: vrijdag 1 september 2017.

Bewoners inschrijven ReuzenRommelmarkt 2017

Bewoners op het parcours die een standplaats willen voor hun gevel (voor zover dit mogelijk is ) vragen we om specifiek in te schrijven via dit tweede formulier. Bij verschillende bewoners per huis of appartement wordt rekening gehouden met de eerste betaler van zijn standplaats. Medebewoners zullen in de directe omgeving een plaats toegewezen krijgen. We vragen specifiek aan de bewoners om in te schrijven vr zondag 20 augustus. Inschijven na die datum kan nog, maar een standplaats voor de eigen gevel kan dan niet meer worden gegarandeerd.

Speciale plaatsen rommelmarkt 2017

Wegens de toevoeging van de Kasteelstraat aan het rommelmarktparcours komen er enkele extra diepe plaatsen bij. Ook in de Paardenmarktstraat (voor het zwembad) en op de Brusselsesteenweg (aan de Standaard Boekhandel en voor het Lampereurplein) zijn er enkele plaatsen van 5 meter diep beschikbaar. Hier kan je je wagen/bestelwagen bij je stand houden! Deze plaatsen worden verkocht aan 12 euro per 3 lopende meter. De opbrengst van deze koopplaatsen gaat naar de werking van de Foffnungsfunke ten voordele van het kindertehuis in Phrao, Thailand.

Heeft u zich al ingeschreven vor de rommelmarkt, maar wilt u een van deze plaatsen aankopen? Geen probleem, wij zullen uw inschrijving omzetten!

Dit zijn de plaatsen die verkocht worden:

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS