Online inschrijven ReuzenRommelmarkt 2019

Opgelet: de rommelmarkt vindt plaats in het eerste volledige weekend van september. Dat is dit jaar dus op zondag 8 september, en niet op 1 september! De rommelmarkt valt dus niet samen met het Hee Tervuren festival van 30-31 augustus en 1 september!

foto rommelmarktOok in 2019 organiseert de Reuzenvereninging Tervuren een grootse rommelmarkt in het centrum van Tervuren. Het parcours zal opnieuw de Kerkstraat, Hoornzeelstraat, de Paardemarktstraat (het stukje voor het zwembad) en Brusselsesteenweg beslaan.

Ook de bewoners op het parcours die een standplaats willen voor hun gevel (voor zover dit mogelijk is ) vragen we om in te schrijven voor de rommelmarkt. In de mate van het mogelijke krijgen zij een plaats toegewezen voor hun gevel. We vragen dan wel om in te schrijven vóór maandag 19 augustus, zodanig dat we hier voldoende rekening mee kunnen houden.

Vul het onderstaande formulier volledig in, indien u wenst in te schrijven voor de rommelmarkt van zondag 8 september 2019. De prijs bedraagt 5 euro per 3 lopende meter. Inschrijven kan alleen onderstaand formulier of in café Keizerskroon op de markt van Tervuren. Er worden maximum 15 aaneengesloten meters per standplaats toegelaten. Dit zijn plaatsen waar geen wagen of aanhangwagen mogelijk is: de maximum diepte is de diepte van het voetpad.
Je inschrijving is pas geldig na ontvangst van de betaling op de bankrekening van de Reuzenvereniging Tervuren. De juiste gegevens hiervoor krijg je bij je inschrijving. Indien je van ons geen bevestiging hebt ontvangen dat je betaling is toegekomen, gelieve dan een betalingsbewijs mee te brengen op de dag van de rommelmarkt.

De standplaatsen worden toegekend in de volgorde waarin de betalingen ontvangen worden. Ons contacteren om een bepaalde standplaats te krijgen heeft geen enkele zin. Wie deelneemt aan de rommelmarkt verklaart zich akkoord met het algemene reglement: reglement.pdf

U kan steeds online de status van uw inschrijving en de toekenning van uw standplaats volgen. Hiervoor heeft u enkel uw inschrijvingsnummer nodig dat wordt weergegeven zodra u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld. Volg uw inschrijving op deze pagina: statuspagina

Uiterste datum van online inschrijven: woensdag 4 september 2019.

Waarom vragen wij deze gegevens van u: GDPR

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS